Description
ForMeds F-Veggies Wskazania: ForMeds F-Veggies to suplement diety ze sproszkowanych warzyw wskazany do stosowania dla wszystkich, którzy potrzebują zwiększyć błonnik i białko w organizmie.Właściwości:ForMeds F-Veggies zawiera mieszankę sproszkowanych warzyw, m.in. marchew i jarmuż. Zawiera również wysoką ilość błonnika (inulina) oraz białka (izolat białka grochu). Bez sztucznych dodatków. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Jarmuż zawiera wysoką dawkę witaminy co, co korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego. Inulina wspomaga funkcjonowanie systemu immunologicznego.Sok z marchwi wspiera obniżenie stresu oksydacyjnego.Składniki:Izolat białka grochu, sok w proszku z marchwi (Daucus carota), sok w proszku z buraka (Beta vulgaris L.), sok w proszku z owoców czarnej porzeczki (Ribes nigrum), sproszkowany jarmuż (Brassica oleracea var. sabellica), sok w proszku z owoców limetki (Citrus aurantifolia/ Citrus latifolia), koncentrat w proszku z pomidora (Solanum lycopersicum L.), sproszkowany szpinak (Spinacia oleracea), inulina (korzeń cykorii). 1 porcja zawiera: Izolat białka grochu – 746,7 mg:sok w proszku:z marchwi – 746,7 mg,buraka – 373,3 mg, owoców czarnej porzeczki – 373,3 mg, limetki – 373,3 mg;sproszkowany jarmuż – 373,3 mg, szpinak – 373,3 mg;koncentrat w proszku z pomidora – 373,3 mg;inulina (korzeń cykorii) – 266,7 mg.Stosowanie:Wsypać 1 porcję (1 płaska miarka) do suchego naczynia. Dodać 200 ml wody lub innego napoju i wymieszać.Uwaga – należy zachować kolejność przygotowania, aby dokładnie rozpuścić proszek. Spożyć 1 raz dziennie w trakcie posiłku. Przed spożyciem energicznie wstrząsnąć pojemnik.Ważne informacje: Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik suplementu. Opakowanie:240 g
Witaminy i minerały
balsam natłuszczający, domowy test na kortyzol, bolesne miesiaczki, 4 flex puregel, glucophage xr 1000 cena, dix max, kapusta w ciąży, pilarix krem mocznikowy, skaza białkowa u rocznego dziecka, sól fizjologiczna w ciąży, inhalator astma bez recepty
yyyyy